MINTHA FELHŐKÖN FEKÜDNÉNK

Paplanok és párnák

 

Paplanjaink tekintetében strapabírás szempontjából sem kell kompromisszumot kötnie, legolcsóbb, legegyszerűbb termékünk is jól tűri az igénybevételt. A kempingek számára ajánlott műszálas paplantól az ötcsillagos szállodák számára kínált, kiváló minőségű pehelypaplanig terjedő kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára legideálisabb terméket.

Pehely és félpehely paplanok


A magas minőségi elvárásokat támasztó megrendelőink számára kínáljuk pehelypaplanjainkat, amelyek kitűnő közérzetet és kellemes alvásklímát biztosítanak.

A libák fedőtollai alatt elhelyezkedő puha pelyhek finom hővédő "párnaréteget" alkotnak, megvédve ezzel a libákat a téli hidegtől. Ezt a pehelyréteget használjuk a legértékesebb paplanjaink tölteteként. A paplanban felhasznált töltet pehelyhányada határozza meg a párnák paplanok értékét. Minél magasabb a töltetben a pehelyhányad annál melegebb, puhább, könnyebb a paplan illetve párna.

A gondos kezelésnek köszönhetően a pehellyel/tollal töltött ágynemű igen tiszta, természetes alapanyagú, könnyű, komfortos termék, amely hosszú évekig (akár több évtizedig) megtartja rendkívül megbízható hőszigetelő tulajdonságát.

Fedőanyag: 100% pamut

Antiallergén műszálas paplanok

Polipropilén fedőanyagú, kedvező árú, könnyű, nem szőtt textília, amely utazáshoz, kempingekbe, panziókba ajánlott. A táblázatban lévő információk a szabványtermék adatai, ettől igény szerint eltérünk.
Töltőanyag 100% poliészter
Javasolt súly 600 gr
Méret 140x200 cm, 220x200 cm
Szín fehér

Kialakítás

steppelt

Súly

200-1200 gr

Mosási hőfok

60 °C