Carlo Belotti tusfürdő 30 ml tubusban

Mitől különleges ez az első, M.O-gon forgalmazott termék, mint a többi?

Íme ezektől MENTES a Carlo Belotti collection:

mesterséges színezék (ezért csak az üveget gyártottuk úgy, hogy ezzel kapja a megkülönböztetést minden bekészítés, tehát nem a folyadék színezett, mivel nincs benne ilyen)

parabén (a parabének fő kockázata, hogy in vitro ösztrogénszerűen viselkednek és így károsítják a hormonrendszert.)

SLS (sodium-lauryl-sulfate). A káros és nyilvánvaló hatásokon, azonnali reakciókon túl azonban a legaggályosabb, hogy erős zsíroldó anyagként nemcsak a zsíros szennyeződéseket távolítja el a bőrről, hanem a bőr saját felső, zsíros rétegét is. Ennek révén hozzájárul a bőr faggyútermelési mechanizmusának egyensúlytalanságához (zsíros haj) vagy éppen a bőr szárazságához. Ha te is úgy érzed, hiába kened magadat egyfolytában testápolóval, a bőröd mégis száraz, akkor a háttérben akár az SLS-tartalmú tusfürdőd is állhat.

Ftalátok (a ftalátok szerves vegyületek, melyek nem képeznek erős kémiai kötéseket és lassú, de hosszú ideig tartó párolgással szabadulnak fel a különböző termékekből. A PVC lágyítására használják ezeket az anyagokat, hogy rugalmasak legyenek a termékek)

Tehát a Carlo Belotti collection színtisztán a legjobb összetevőkkel érkezett Magyarországra marula olaj kivonattal, ami nem irritál, nem tartalmaz mesterséges anyagokat, ráadásul – és nem utolsó sorban – ECO Pure csomagolásban van.

Ez mit jelent?

Újrahasznosított termék, könnyen elbomlik a környezetben.

Cikkszám: KO-CARL0006 Kategória: Címke: