TARTÓS TERMÉKEK NAGY IGÉNYBEVÉTELHEZ

Fürdőszobai textíliák

TARTÓS TERMÉKEK NAGY IGÉNYBEVÉTELHEZ

Fürdőszobai textíliák

 

A dörzsáru vastagsága, minősége és esztétikája kiemelten fontos számunkra. Gondoljunk csak bele, hogy a vendég az egész testét végigdörzsöli ezzel a textíliával, kicsit sem mindegy számára, milyen minőségű, mennyire nedvszívó, alaposan ki van-e tisztítva, mennyire elhasználódott. A tapasztalat az, hogy a törölközőket sokkal tovább használják a kelleténél, sokszor még magas színvonalú szállodákban is előfordul, hogy selejtezésre érett dörzsáru van használatban, amelyen a vendég teljes joggal háborodik fel.

A törölközőket az ipari mosodák minimum 60 fokon mossák, fehérítik, jó esetben optikázzák, majd magas hőfokon szárítják. A terméknek elég vastagnak, ugyanakkor gyorsan száradónak kell lennie, ezt a duplán hurkolt, 20/2-es szövéssel bíró, 100% pamut-frottír anyagok tudják biztosítani. Fontos emellett, hogy a kikészítés tökéletes legyen, az anyag ne deformálódjon és a puhaságát sokáig megőrizze, bírja az igénybevételt.

Fürdőszobai textília hosteleknek, panzióknak


Hosteleknek, panzióknak, egy-kétcsillagos házaknak a 400 g/nm-es, duplán hurkolt, optikai fehér törölközőket ajánljuk, mert ezek árfekvése nagyon kedvező, ugyanakkor a minősége szinte jobb az elvártnál. Kétféle méretet javaslunk: 70x140 cm-es törölközőt és 50x100 cm-es kéztörlőt. Kádkilépőnek a 650 g/nm-es, 50x60 cm-es terméket kínáljuk.


3 és 4 csillagos szállodai frottír termékek


A négycsillagos és négycsillag superior minősítéssel bíró hotelek részére olyan prémium minőségű pamut-frottír dörzsárut ajánlunk, amelyek alapanyaga 100% pamut, szintén 20/2-es szövéssel készült, 60 fokon mosható, de valamivel vastagabb, 450-500 g/nm-es. A fürdőbe lépve a vendég azonnal észreveszi a csillogóan fehér, tökéletesen puha, prémium minőségű törölközőket. Annak ellenére, hogy bizonyos anyagok, pl. smink festékek, nehezen távolíthatók el teljesen foltmentesen, a vendégelégedettség emelésére érdemes a 30x30 cm-es arctörlőket is rendelkezésre bocsájtani.

Háromcsillagos partnereink számára a 420 g/nm-es, 20/2-es szövésű, duplán hurkolt prémium minőségű törölközőket ajánljuk. Ezek a termékek nem közepesen vastagok, gyorsan száradnak és az igénybevételt is jól tűrik. A szokásos méretek mellett wellnessrészleg esetén érdemes külön 100x150 cm-es wellness törölközőket beszerezni, így a vendég nem viszi le a szobában elhelyezett textíliát a szaunába, medence mellé.


5 csillagos szállodai frottír termékek


Ötcsillagos luxusszállodáknak 100% prémium pamutfonalból készült 550-600 g/nm-es, kimondottan vastag, prémium textíliákat szállítjuk. A legelegánsabb, legszebb hatást keltő termékek, amelyek hímzéssel, bordűrrel ellátva tökéletes illeszkednek a fürdő eleganciájához és a legigényesebb vendég elvárásainak is megfelelnek.


Szaunalepedők


Fontos kiemelni, hogy a szaunázás csak waffle anyagból készült szaunatörölközővel komfortos. Semmilyen más alapanyag nem képes a levegőt átengedni, a nedvességet pedig egyúttal magába szívni és megtartani, ezért a lepedő alapanyagok nem alkalmasak erre a célra. Hamar eláznak, a szaunából kilépve pedig egy pillanat alatt kihűlnek és kellemetlen érzést keltenek. A hagyományos frottír törölközők pedig a szaunában túlságosan felforrósodnak és nem képesek ellátni a feladatukat.

Az optimális szaunalepedő méret 100x160 cm.