MINTHA FELHŐKÖN FEKÜDNÉNK

Paplanok és párnák

MINTHA FELHŐKÖN FEKÜDNÉNK

Paplanok és párnák

 

Pehely és félpehely paplanok


Ötcsillagos házaknak mindenképp pehelypaplanokat és párnákat javaslunk, melyek kitűnő közérzetet és kellemes alvásklímát biztosítanak. A legpuhább, legfinomabb ágyneműk, amelyek évszaktól függetlenül, egész évben tökéletesek.

A libák fedőtollai alatt elhelyezkedő puha pelyhek finom hővédő "párnaréteget" alkotnak, megvédve ezzel az állatot a téli hidegtől. Ezt a pehelyréteget használjuk a legértékesebb paplanjaink tölteteként. A paplanban felhasznált töltet pehelyhányada határozza meg a párnák paplanok értékét. Minél magasabb a töltetben a pehelyhányad annál melegebb, puhább, könnyebb a paplan illetve párna.

A gondos kezelésnek köszönhetően a pehellyel/tollal töltött ágynemű igen tiszta, természetes alapanyagú, könnyű, komfortos termék, amely hosszú évekig (akár több évtizedig) megtartja rendkívül megbízható hőszigetelő tulajdonságát.


Antiallergén műszálas paplanok


Antiallergén paplanjaink és párnáink szilikonizált műszálgolyóval töltött, mikroszálas fedőanyaggal készült termékek. A szilikonizált termék töltőanyaga nem csomósodik, jól bírja az igénybevételt, akár 95 fokon is mosható. Alacsony árfekvésének és extra kényelmes alvást biztosító tulajdonságának köszönhetően minden partnerünk szereti a vendégházaktól a négycsillag superior szállodákig. Paplan esetében a 840 g-os terméket ajánljuk, mert egész évben használható. Télen elég meleg, nyáron viszont nem túl sok.