LEHET EGYSZERRE SZÉP, KÉNYELMES ÉS GAZDASÁGOS

Szállodai ágyneműk

LEHET EGYSZERRE SZÉP, KÉNYELMES ÉS GAZDASÁGOS

Szállodai ágyneműk

 

A szállodai szoba főszereplője az ágy. Legyen szó üzleti útról vagy üdülésről, a vendég pihenni vágyik, ezért kiemelten érzékenyek vagyunk az ágyneműre. Magyarországon sajnos még jó szállodákban is gyakori hiba, hogy az ágynemű elhasználódott, már régen megérett a cserére, hajszálas, göbös, lyukas, elszíneződött. A szobába lépve ettől a látványtól igencsak dühösek leszünk, hiszen senki sem szeret reklamálni emiatt, ugyanakkor semmi kedvünk a fejünket ilyen textíliára hajtani. A tökéletes szállodai ágyban hibátlanul tiszta, finom tapintású, foltmentes, fertőtlenített, tökéletes alvásminőséget biztosító ágynemű található, amely illeszkedik a hotel színvonalához. Minden kategóriában megtalálható a tökéletes alapanyag, amely sokáig szolgálja a vendég és a szálloda kényelmét is.

Hosteleknek, panzióknak


Hosteleknek, panzióknak, egy-kétcsillagos házaknak a 90 fokon mosható, hófehér, kevertszálas renforcé alapanyagból készült ágyneműinket ajánljuk, amelyek a lehető legalacsonyabb árfekvés mellett is strapabíróak, hosszú távon használhatók, az ipari mosoda kezelését is kiválóan tűrik. Az alapanyag 145 g/nm-es, vastag, erős, a szanforizálási eljárásnak köszönhetően mérettartó, finomított, ezért puha tapintású.


3 és 4 csillagos szállodai ágyneműk


A négycsillagos és négycsillag superior minősítéssel bíró hotelek részére olyan prémium minőségű pamut-szatén és pamut-perkál ágyneműket ajánlunk, amelyek alapanyaga 100% pamut, szintén mercerizált, szanforizált és finomított, 90 fokon mosható. A garantált gyári zsugor maximum 5%. A szobába lépve a vendég azonnal észreveszi a csillogóan fehér, tökéletesen puha, prémium ágyneműt.

Háromcsillagos partnereink számára a kevertszálas (50-80% pamuttartalmú), sima fehér vagy csíkos textíliáinkat ajánljuk, amelyek 150 g/nm-es, mercerizált, szanforizált, finomított termékek. A mercerezés a pamutfonalak és -kelmék kikészítési eljárása, amelynek során a fonalat ill. kelmét kifeszített állapotban hideg nátronlúggal kezelik. Ennek hatására a pamutszálak megduzzadnak, kisimulnak és fényessé válnak, egyúttal színezékfelvevő képességük és szakítószilárdságuk is megnő. Így az anyag sokkal élénkebb színű lesz és az igénybevételt még jobban tűri.


Egyiptomi pamut ágynemű


5 csillagos életérzés, nem csak 5 csillagos szállodák vendégeinek.

Ötcsillagos luxusszállodáknak 100% prémium pamutfonalból készült, 240 TC szálsűrűséggel bíró, 145 g/nm-es anyagainkat ajánljuk. A legfinomabb tapintású, szinte vakítóan fehér textíliák mintázata lehet 3-10 mm-es vagy teljesen sima, letisztult hatást keltő. A legelegánsabb, legszebb hatást keltő termékek, amelyek tökéletes illeszkednek a szálloda eleganciájához és a legigényesebb vendég elvárásainak is megfelelnek.

Egyiptomi pamutfonalból készült luxustermékeinket azoknak ajánljuk, akik kiemelten igényesek az ágyneműre és ezért hajlandóak magasabb árfekvést is elfogadni. Az alapanyag a legdrágább, nagyon vékony, hosszúszálú pamutfonalból szőtt, ezért bár leheletvékony, mégis kiemelten bírja az igénybevételt. A tapintása több éves használat után is tökéletes, valódi luxustermék. (Csak külön megrendelésre, nagy mennyiségben érhető el.)